Начало I  Балетна школа "На балет с Радост!" I  За БАЛЕТА I  Галерия  I  НОВИНИ  I  Контакт      БГ      / EN    / ESP

МЕДИИТЕ за балетна школа "На балет с Радост!"


                                                 


Балет, 13.11.2012 г. Десислава Тодорова


Няма по-красиво, нежно, романтично и феeрично изкуство от балета. Като всеки спорт, балета изисква голяма дисциплина, постоянство, работа с тялото и духа и най- най- важното, с което започва и завършва е „ поклон”, не, любовта към балета, любовта към естетиката на балета.

Идеята ми да запиша Ния на балет още три годишна е поради качествата, които възпитава в личността. Надявам се дисциплината, упражненията и красотата да възпитат една балансирана, борбена и упорита личност. Надявам се, че тези качества, съчетани с красотата на движенията да и помогнат да е личност със самочувствие и увереност. А това за мен, като родител е най-важното- да е здрава, уверена и конкуретна в средата, в която живее.

Школата по балет открих в интернет – „ На балет с Радост”. Радост Стефанова е учителката по балет на Ния. Млада, много усмихната и амбициозна. Изисква от тях и изгражда балетна култура. Държи на дисциплината, на чистотата на изпълнение на движенията и затова и децата я обичат. Ако тя не държи на пунктуалността на позициите и движенията, занятията се обезсмислят и всичко друго би било събиране на пари и лъжа, че децата учат балет.

Не е тайна, че и аз се включих в детската група. Да ви кажа, седенето в пета позиции е трудно занятие за моята възраст. Но толкова ми харесва, толкова е красиво, музиката е толкова мелодична и нежна, толкова е женствено, че бих опитвала и опитвала отново. Ния също се заглежда по балетните спектакли и и правят впечатление падьомите, туфлите и подскоците. Бих искала наистина любовта и към балета да е нестихваща и да се наслаждава на репетициите. Сигурна съм, че скоро движенията и ще бъдат леки, нежни и красиви, като истинска фея. И най- важното и пожелавам да посещава балетната школа на Радост с радост и нетърпение.


                                            

Любовта към балета на майката и детето  


Участие в "Грозното пате"

На гости в "КОМИЦИТЕ" по БТВ  

На гости при ГАЛА в "На КАФЕ" по Нова ТВ  

На гости при "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА" по Нова ТВ  

Bulphoto-Булфото  

theatre.art.bg  

dnes.bg  Участие в "Лешникотрошачката"

Bulphoto-Булфото  

БТВ с участието на балетна школа "На балет с Радост"  

Novatv - В 37-мата минута може да гледате как танцуват балеринките от балетна школа "На балет с Радост"   Партньори:
www.balet.bg   www.dance.bg   www.motoracing.bg   www.hondaracing.bg